Facaderenovering på Fyn

Facaderenovering

Vi bruger naturlig kalkmørtel til facaderenovering

Trænger dit hjem til en faderenovering? Er fugerne mellem murstenene på dit hus ved at smuldre? Er der fugt i murværket? Eller ønsker du at gøre dine facader mere modstandsdygtige over for vind og vejr?

Uanset din situation, kan du altid henvende dig os. Med ambitionen om at levere god service og ekspertise, bestræber vi os altid på at udføre en holdbar facaderenovering.

Både facade og tag bliver udsat for det danske vejr hele året rundt. Med slid fra regn, blæst, sol osv. vil enhver facade blive præget af tidens tand, som efterhånden kan virke falmet og nedslidt. Med en grundig facaderenovering vil du atter kunne nyde det skarpe look. Vi sørger altid for at have fokus på både de praktiske samt æstetiske aspekter, hvoraf dine ønsker selvfølgelig bliver inkorporeret i projektet.

En facaderenovering forbedrer husets stand og forøger værdien, når du engang skal sælge igen. Facaden er en investering på lige fod med nyt tag eller nye vinduer. Med en facaderenovering får du en smuk facade med et minimum af vedligehold.

Renovering af murværk med sætningsskader

Har dit murværk fået sætningsskader?

Vi fræser fugerne ud og fuger op på ny med hydraulisk mørtel i god, dansk kvalitet. Mørtlen er fleksibel og elastisk og kan optage bygningens bevægelser og sætninger, så du fremadrettet slipper for sætningsskader.

Hos Cæcar’s service på Fyn udfører vi udfræsning, fugning og filtsning af facader. Vi tilbyder desuden vandskuring, pudsning og facadeisolering, så dine facader og fuger igen kommer til at stå flotte og robuste.

Vi udfører facaderenovering i hele landet. Vores priser inkluderer altid stillads og oprydning samt brug af kvalitetsmørtel ved fugearbejde.

Facaderenovering med vandskuring

Trænger dit murværk til en mere ens overflade, så hjælper vi gerne med en vandskuring af husets facader. Det giver en flot, ensfarvet facade og fjerner eventuelle fejl i de gamle mursten – en god løsning, hvis murværket er meget ødelagt.

Bestil uforpligtende tilbud

Vi udfører også andre opgaver, som udkradsning af fuger og facadeisolering. Ring til os på 20 42 03 01 eller kontakt os på info@caecar-service.dk og bestil et uforpligtende tilbud til din facaderenovering. Vi vender straks tilbage med en skræddersyet løsning på facaderenovering til netop dig.

Holdbar murerservice som du kan stole på

Vi er eksperter inden for branchen, og sætter en ære i de resultater vi leverer. Hos Cæsars Service udfører vi derfor altid solidt og holdbart håndværk, som er til at stole på. Lad eksperterne klare det hårde arbejde, så du undgår fejl og uholdbart håndværk. Vi møder altid til tiden, og er effektive. Samtidigt sørger vi for at være til minimal gene for dig mens arbejdet står på, så du ikke føler, at du lever på en byggeplads.

Kontakt kompetent murerfirma på Fyn

Lad os hjælpe dig med dit kommende byggeprojekt. Kontakt os på tlf.: 20 42 03 01 eller email: info@caecar-service.dk og få et uforpligtende tilbud.

Få en pris på dit projektIndhent tilbud