Facaderenovering

Facaderenovering

Vi bruger bl.a. Naturlig Hydralisk Klakmørtel (NHL) til facaderenovering

Trænger dit hjem til en faderenovering? Er fugerne mellem murstenene på dit hus ved at smuldre? Er der fugt i murværket? Eller ønsker du at gøre dine facader mere modstandsdygtige over for vind og vejr?

  • Nye mørtelfuger
  • Vandskuring
  • Puds på vægge
  • Facadeisolering

En facaderenovering forbedrer husets stand og forøger værdien, når du engang skal sælge igen. Husk at facaden er en investering på lige fod med nyt tag eller nye vinduer. Med en facaderenovering får du en smuk facade med et minimum af vedligehold.

Facaderenovering af murværk med sætningsskader

Har dit murværk fået sætningsskader?

Vi fræser fugerne ud og fuger op på ny med hydraulisk mørtel i god, dansk kvalitet. Mørtlen er fleksibel og elastisk og kan optage bygningens bevægelser og sætninger, så du fremadrettet slipper for sætningsskader.

Hos Cæcar’s service på Fyn udfører vi udfræsning, fugning og filsning af facader – både udvendigt og indvendigt. Vi tilbyder desuden vandskuring, pudsning, fugning og facadeisolering, så dine facader og fuger igen kommer til at stå flotte og robuste.

Vi udfører facaderenovering i hele landet. Vores priser inkluderer altid stillads og oprydning samt brug af kvalitetsmørtel ved fugearbejde.

Facaderenovering med vandskuring

Trænger dit murværk til en mere ens overflade, så hjælper vi gerne med en vandskuring af husets facader. Det giver en flot, ensfarvet facade og fjerner eventuelle fejl i de gamle mursten – en god løsning, hvis murværket er meget ødelagt. Eller i ømsker en flot ny ensfarvet facade.

Vores pris er altid inkl. Nhl-mørtel/stillads & oprydning.

Bestil uforpligtende tilbud

Ring til os på 20 42 03 01 eller kontakt os på info@caecar-service.dk og bestil et uforpligtende tilbud.

Holdbar murerservice som du kan stole på

Vi er eksperter inden for branchen, og sætter en ære i de resultater vi leverer. Hos Cæsars Service udfører vi derfor altid solidt og holdbart håndværk, som er til at stole på. Lad eksperterne klare det hårde arbejde, så du undgår fejl og uholdbart håndværk. Vi møder altid til tiden, og er effektive. Samtidigt sørger vi for at være til minimal gene for dig mens arbejdet står på, så du ikke føler, at du lever på en byggeplads.

Kontakt kompetent murerfirma

Lad os hjælpe dig med dit kommende byggeprojekt. Kontakt os på tlf.: 20 42 03 01 eller email: info@caecar-service.dk og få et uforpligtende tilbud.