Referencer

Referencer

Kæmpetårnet

Kæmpetårnet har gennemgået en støre renovering, der i blandt omfugning af mørtelfuger. Der er på et tidligere tidspunkt lavet renovering af fuger, men der har de valgt at bruge en hård cememt mørtel som de nu har opdaget skader tårnet. Derfor er de nu blevet skiftet ud med en fleksibel og diffusionsåben kalkmørtel. Kalken er en St.Astier moderat kalk Fra Nordisk NHL.

Mørtlen blev besluttet at den skulle laves som i gl. dage så man selv blander den vaskede grus/sand og kalken. Gruset kom fra en nærliggende grusgrav for at give de nye fuger sammefarve som da de opførte tårnet.

Fugerne er hugget ud med hammer og mejsel for at skåne de flere hundrede år gamle mursten. Der er også valgt som et af de eneste steder at få skiftet enkelte Munksten. Dette er en sær opgave da det normalt ikke bliver lavet, da det er en ruin. Der er yderligt lavet nogle store revner i siderne.

Nybyggeri

Så er første etape afleveret.

Flisearbejde i køkken

Flisearbejde udført i køkken udstillinger

Dørhul hos lægehuset Vester Skerninge

Nyt hul i væg. For at der kan udvides i lægehuset.

Sokkelpuds på nyt sommerhus

Sokkelpuds på nyt sommerhus. Tæt på Storebælt.

Bindingsværk

Nye tavl i bindingsværkshus. Mures i kalkmørtel.

Skalmurer i Slagelse

Så kom vi igang med at skalmurer i Slagelse

Udfræsning i Odense

Når frostvejret ikke tillader at murer. Så er tiden gået med en udfræsning i Odense.

Nye fliser

Nye fliser på kældervæg

Holdbar murerservice som du kan stole på

Vi er eksperter inden for branchen, og sætter en ære i de resultater vi leverer. Hos Cæsars Service udfører vi derfor altid solidt og holdbart håndværk, som er til at stole på. Lad eksperterne klare det hårde arbejde, så du undgår fejl og uholdbart håndværk. Vi møder altid til tiden, og er effektive. Samtidigt sørger vi for at være til minimal gene for dig mens arbejdet står på, så du ikke føler, at du lever på en byggeplads.

Kontakt kompetent murerfirma på Fyn

Lad os hjælpe dig med dit kommende byggeprojekt. Kontakt os på tlf.: 20 42 03 01 eller email: info@caecar-service.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Ønsker du at blive kontaktet, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Få en pris på dit projektIndhent tilbud