Murerarbejde for private og erhverv

Skal du have bygget nyt eller renovere? Vi udfører alle former for murerarbejde. Vi arbejder med store og små opgaver, med nybyggeri, renovering og mindre reparationer for både private og erhverv.

Så skal du have bygget en ny tilbygning, have repareret klinkerne i køkkenet eller badeværelset, have muret et fundament op til garagen, eller måske have opført det helt nye drømmebadeværelse? Kontakt Cæcar’s Service i dag!

Fælles for vores murerarbejde er, at vi stræber efter at udføre høj kvalitet, god service og at give professionel rådgivning, så du er tryg og har medindsigt gennem hele processen. Vi lever af tilfredse kunder, der sætter pris på kvalitet og troværdighed.

Vi udfører følgende murerarbejde:

  • Facaderenovering
  • Murerarbejde i forbindelse med nybyggeri
  • Opsætning af fliser og klinkegulv – hvis fliserne eller klinkerne er gamle eller måske ligefrem ødelagte
  • Støbning af gulv og øvrigt gulvarbejde
  • Service og reparationer – det kunne være reparation af murværk, hvilket kan udbedre skader og forøge bygningens levetid
  • Til- og ombygninger
  • Total entreprise
  • Vandskuring – opfrisker den slidte facade med et ensartet udtryk
  • Alt arbejde inden for kalkmørtel
  • Udkradsning af fuger

Brug for hjælp?

Vores kvalitetsbevidste murere udfører murerarbejde med sans for detaljerne. Vi sørger undervejs for en god dialog, så du kan få den bedste, professionelle rådgivning. Skal du have udbedret skader inde eller ude, bygget helt nyt eller renoveret det bestående – eller blot have udskiftet en enkelt flise? Har du brug for rådgivning, eller vil du vide mere? Så tøv ikke med at kontakte os og få den rette vejledning.

Bestil uforpligtende tilbud

Kontakt os og lad os sammensætte et godt tilbud på murerarbejde til netop dine behov. Ring til os på (+45) 20 42 03 01 eller kontakt os på info@caecar-service.dk og bestil et uforpligtende tilbud.

Holdbar murerservice som du kan stole på

Vi er eksperter inden for branchen, og sætter en ære i de resultater vi leverer. Hos Cæsars Service udfører vi derfor altid solidt og holdbart håndværk, som er til at stole på. Lad eksperterne klare det hårde arbejde, så du undgår fejl og uholdbart håndværk. Vi møder altid til tiden, og er effektive. Samtidigt sørger vi for at være til minimal gene for dig mens arbejdet står på, så du ikke føler, at du lever på en byggeplads.

Kontakt kompetent murerfirma på Fyn

Lad os hjælpe dig med dit kommende byggeprojekt. Kontakt os på tlf.: 20 42 03 01 eller email: info@caecar-service.dk og få et uforpligtende tilbud.