Omfugning af murværk

Omfugning af murværk

Professionel omfugning af murværk

Din foretrukne murer, når det kommer til omfugning af murværk.

Enhver fuge mellem husets mursten smuldrer med tiden. Det medfører, at mørtlen ryger ud mellem stenene. Det er dét der giver murstenshuset et medtaget udseende, som mange ikke bryder sig om. Udover udseendet påvirker det også selve murværkets struktur, og huset bliver således mere sårbart.

Hvis du ønsker en gennemgående omfugning af murværk, kan du altid tage fat i os hos Cæcar’s Service. Med mange års erfaring og et team af dygtige murere gør vi meget for at levere et grundigt resultat hos alle kunder. Vores fokus er altid på dig og netop dine behov.

Fordele ved en omfugning af murværk

  • Beskyttelse mod murbier
  • Fyldestgørende udseende
  • Ekstra stabilitet
  • Bedre isolering
  • Mindre risiko for skader i muren

Markedets bedste materialer

Hos Cæcar’s Service benytter vi kalkmørtel – en blanding baseret på kalk uden indhold af cement. Det giver et langt bedre resultat end de cementbaserede alternativer, når det kommer til at blokere fugt. Desuden er det med til at forbedre indeklimaet i boligen.

Vores store viden inden for murerfaget er din sikkerhed for, at der bliver brugt de bedste materialer på markedet. Gennem kvalitetsbevidst omfugning af murværk, forsøger vi altid at gøre din bolig så stilfuld og slidstærk som muligt. Desuden undersøger vi løbende for nyt innovativt udstyr, der kan effektivisere vores arbejde. Derfor er vi hele tiden opdateret på branchens bedste løsninger.

Få et skræddersyet tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger? Vi hjælper altid med at tilrettelægge en løsning, der matcher lige netop dine behov. Som murer er vi meget fleksible når det kommer til planlægningen.

Fang os på telefon 20 42 03 01, skriv en mail til info@caecar-service.dk eller udfyld vores kontaktformular med en kort beskrivelse af din opgave. Så giver vi et skræddersyet tilbud.

Har du behov for andet end omfugning af murværk? Se alle vores muligheder for omfugning her.

Holdbar murerservice som du kan stole på

Vi er eksperter inden for branchen, og sætter en ære i de resultater vi leverer. Hos Cæsars Service udfører vi derfor altid solidt og holdbart håndværk, som er til at stole på. Lad eksperterne klare det hårde arbejde, så du undgår fejl og uholdbart håndværk. Vi møder altid til tiden, og er effektive. Samtidigt sørger vi for at være til minimal gene for dig mens arbejdet står på, så du ikke føler, at du lever på en byggeplads.

Kontakt kompetent murerfirma på Fyn

Lad os hjælpe dig med dit kommende byggeprojekt. Kontakt os på tlf.: 20 42 03 01 eller email: info@caecar-service.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Ønsker du at blive kontaktet, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Få en pris på dit projektIndhent tilbud